Om FIKI


Hej med dig,
Mit navn er Finn Bennetsen, og det er mig som ejer og administrere FIKI.dk.
Jeg har været hundeejer i mange år og har opbygget en erfaring, som jeg gerne vil dele med dig.

Det startede som barn, hvor mine forældre havde hundekennel med Fox terrier. Som voksen har jeg haft forskellige hunderacer som Labrador, Cocker Spaniel og Gordon Setter.
Personlig er jeg til jagthunde, men syntes generelt de fleste hunderacer er søde. Udnytter man de enkelte racers egenskaber, kan hund og ejer få mange times fornøjelse sammen.

Jeg har valgt at starte FIKI.dk for at dele de erfaringer jeg har opnået som mangeårig hundeejer. FIKI.dk bliver en blanding af tips til et godt hundeliv, produktartikler om f.eks. valg af hundetaske, hundebur til bilen osv.

Jeg skriver selv artiklerne de artikler som handler om selve hundens adfærd, racer, tips til aktivering m.m.
Produktartiklerne bliver skrevet af eksterne eksperter, som er lige så dedikerede hundelskere som jeg.

Der kan forekomme links til produkter, ydelser eller tjenester, hvor forhandleren kvittere med en kommission til FIKI.dk. Det er med til at dække omkostningerne til eksterne skribenter og holde FIKI kørende. Der kommer selvfølgelig anbefalinger af produkter udelukkende pga. denne kommission.

Har du forslag til en artikel, produktanmeldelse eller bare en hundeoplevelse du vil dele, så skriv endelig til mig. Det samme gælder selvfølgelig hvis du har konstruktiv ris eller ros.
Du kan bruge formularen nedenfor.